Running Chicken

Producten

Marjolijn Weeda ontwerpt en maakt dit speelgoed van Running Chicken met de hand! Van elk product is er maar één. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een uniek exemplaar in je handen hebt als je een Running Chicken knuffelt! Op de homepage kun je een aantal van de producten bewonderen.

Voor zover mogelijk produceert Marjolijn alle onderdelen die ze nodig heeft zelf. Prints zijn bijvoorbeeld eigenhandig gezeefdrukt en de labels zijn gemaakt met behulp van miniatuur linoleumsneden die stuk voor stuk met de hand zijn gedrukt.

Wat misschien nog leuk is om te weten: Marjolijn werkt niet alleen nieuwe materialen, maar ook met mooie, gebruikte materialen die door haar een nieuwe bestemming krijgen. Want kleding die uit de mode is, is vaak nog van goede kwaliteit en zonde om weg te doen! Netjes gewassen, worden deze materialen verwerkt in onder andere knuffels en mobiles.

Op aanvraag verwerkt ze ook jouw eigen gekozen stof(fen) in mobiles of knuffels! Een mooie oplossing voor die mooie trui van je die uit de mode is geraakt en die je toch nooit meer aan gaat doen (maar zonde is om weg te gooien)... Of voor dat restje stof dat je hebt gebruikt om de gordijnen te maken of de wieg mee te bekleden... Mobiles maakt ze ook graag naar aanleiding van (de kleuren van) een geboortekaartje. Zo kun je een heel persoonlijk geboortekadootje geven!

En verder... de knuffels worden altijd gevuld met nieuwe polyestervezels en zijn wasbaar in de wasmachine.

Het speelgoed is niet te koop via deze site, maar wel via het platform www.Markita.nl en op een paar andere plekken. (zie verkoopinformatie)

Ga naar de webwinkel van Running Chicken via: www.runningchicken.markita.nl