Running Chicken

Ontwerp je eigen knuffel!

Laat een knuffel maken aan de hand van een kindertekening!

Niets is zo leuk als het bedenken van je eigen knuffel... Marjolijn maakt van elke (kinder)tekening een vrolijke, driedimensionale en kleurrijke knuffel, die precies lijkt op de knuffel in de tekening.

Hieronder zie je een paar voorbeelden van knuffels die Marjolijn gemaakt heeft:

knuffelontwerp alex

knuffelontwerp liv

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Laat je kind(eren) een tekening maken van de knuffel die hij of zij graag zou willen hebben "in het echt". Denk mee: zou het een lievelingsdier kunnen zijn? Of juist een monster om andere monsters te verjagen, of een klein knuffeltje om overal mee naar toe te nemen?

Een paar aanwijzingen:

- Laat de kinderen zélf tekenen;

- Teken met kleurpotloden, stiften, o.i.d. (de knuffel krijgt dezelfde kleuren);

- Probeer zo veel mogelijk over het ontwerp te weten te komen en schrijf dat voor Marjolijn op (bijvoorbeeld: Hoe groot moet hij worden? Krijgt hij een naam? Etc.).

- Soms is het nodig om ook een andere kant van de knuffel te tekenen: hoe ziet de achterkant er bijvoorbeeld uit?

Overleg vervolgens met Marjolijn (zie contact) over de levertijd en de wijze van betaling, voordat je het ontwerp instuurt naar Running Chicken.

 

Bestelinformatie

Het maken van een knuffel kost € 55,- en het verzenden binnen Nederland € 6,75.

Nadat je met Marjolijn afgesproken hebt wanneer de knuffel klaar is (in ieder geval binnen drie weken, maar meestal eerder), kun je de bestelling plaatsen en betalen op www.markita.nl

Het ontwerp kun je opsturen naar:

Running Chicken, t.a.v. Marjolijn Weeda, Bastiaansplein 85, 2611 DC Delft

Je mag de tekening ook fotograferen of scannen, en insturen via de e-mail. Let er dan wel op dat de tekening goed zichtbaar is en dat kleuren van de scan goed overeenkomen met het origineel!